Wednesday, July 2, 2014

Pakkumine kehtib 1– 31. Juuli (2014)

Neerupuhastus kompleksne taimne preparaat «RENEFORT» - 
3 pakendit
Peptiidikompleksid neerudele ja põiele:
PK-11 – 1 pakend
PK-15 – 1 pakend
Kokku 35€
(Tavahind 61 € - säästad 26€)


--------------------------------------------------------------------------
Ettetellimised:
aire.maria@gmail.com / 5271008 / 
Tartu TerviseLaegas / Struve 4 / avatud T-N 12-18
---------------------------------------------------------------------------

RENEFORT. Kompleksne preparaat, mis toetab neerude optimaalset tööd. Tal on spasmolüütiline-, põletikuvastane-, antioksüdantne ja uriini väljutamist parandav toime. Suurendab organismi võimet lahustamaks neerukive, mis koosnevad kusihappe- ja oblikhappe sooladest. Pidurdab neerupuudulikkuse progresseerumist.






KOOSTIS: magneesiumoksiid, pohla lehed, põldosi, kibuvitsamarjade ekstrakt, rosmariini ekstrakt, hesperidiin, askorbiinhape, hibiskuse ekstrakt, E-vitamiin (tokoferoolatsetaat), beeta karotiin, dihüdrokvertsetiin, koensüüm Q10, sidrunhape, naatriumtsitraat.

Abiained: mikrokristalliline tselluloos, kaltsiumstearaat, ränidioksiid.
Lisaallikaks C ja E vitamiinile, magneesiumile, arbutiinile, hesperediinile, beeta karotiinile ja koensüüm Q10le.

Annustamine: täiskasvanud ja lapsed alates 14. eluaastast 1 kapsel 2x päevas.

Põhikoostisainete omadused.

Antioksüdandid. Inaktiveerivad vabu radikaale ning pidurdavad uute radikaalide tekkeni viivaid ahelreaktsioone.
Nende hulka kuuluvad bioflavonoidid - rutiin, dihüdrokvertsetiin, hesperidiin, E- vitamiin, beeta karotiin, koensüüm Q10 ja superoksiidi dismutaas. Antioksüdandid töötavad paremini grupis, teineteise toimeid toetades ja võimendades. Nende töö aitab organismil kasvada, toota energiat, vastu seista infektsioonidele ning inaktiveerida paljusid keemilisi ja saastavaid aineid. Hesperidiin, dihüdrokvertsetiin ja koensüüm Q10 pole mitte ainult rakkude energiaallikaks, vaid on tegemist ka võimsate rakumembraanide stabilisaatoritega ning pidurdades tervet kaskaadi põletikulisi ja vabade radikaalide tekkereaktsioone. Uuringud annavad tunnistust sellest, et antioksüdandid aitavad organismil vähendada kudede kahjustumist, kiirendada tervenemisprotsesse ning vastu panna infektsioonidele.

Koensüüm Q10. Arvukad uuringud üle maailma näitavad seda, et ainevahetushaiguste ja düstroofiliste südame-veresoonkonna haiguste, immuunsüsteemi patoloogiate, enneaegse vananemise, liigse kehakaalu tekke taga on väga paljudel juhtudel energia moodustumise protsesside häired rakkude energiageneraatorites. Koensüüm Q10 kontrollib ja alandab kõrgenenud vererõhku, taastab ja hoiab energia-ainevahetust südame lihases ja koronaarsete veresoonte seintes. Seisab vastu südame isheemiatõve arengule, koronaarsele tromboosile ning müokardi infarktile. Ta on võimas looduslik immuunomodulaator, taastades effektiivselt ja kiirelt immuunsüsteemi funktsioone, aktiveerib, antimikroobset ja viirustevastast kaitset. Q10 immuunsust tugevdav täisvõimekus avaneb aga parodontoosi ja kasvajate korral, kiirendades kudede taastumist ning pidurdades halvaloomuliste rakkude teket.

Dihüdrokvertsetiin.Oma keemiliste omaduste poolest on tegu looduslikku päritolu etalon-antioksüdandiga. Antioksüdantse aktiivsuse poolest on tegu ühe võimekama antioksüdandiga üleüldse. Pealeselle on tal tugev põletike- ja allergiate vastane toime, tugevdab veresoonte ja kapillaaride seinu, alandab turseid, kiirendab kudede regeneratsiooni ja vähendab riske onkopatoloogiate arenguks.
Dihüdrokvertsetiin takistab rakumembraanide lõhkumist, vähendab veresoonte haprust ja lekkimist, normaliseerides kollageeni ja elastiini sünteesi, mõjub hästi nahale ning soodustades mao- ja kaksteistsõrmiksoole limaskesta taastumist toetab seedesüsteemi funktsioneerimist.Vähendab silelihaste spasme, kiirendab haavandite kinni kasvamist, stimuleerib maksa tööd.  
See bioflavonoid parandab mikrotsirkulatsiooni ja koronaarset verevoolu  ning müokardi kokkutõmbeid, aidates seeläbi normaliseerida südame rütmi. Lisaks normaliseerib ta kolesterooli taset veres, ning vähendab selle viskoossust. Selle tulemusena alaneb infarktide ja isultide tekkerisk. Angioprotektorina pidurdab dihüdrokvertsetiin tuntavalt neeru- ja maksapuudulikkuse progresseerumist ning alandab maksatsirroosi ja nefroskleroosi arengut.

Hesperidiin. Tsitruselistest saadav bioflavanoid, millel on väljendunud reparatiivsed ja angioprotektori omadused. Potentseerib dihüdrokvertsetiini toimet. Parandab kudedes verevarustust ja soodustab kiiret põletike taandumist ja kudede regeneratsiooni. Hesperidiin reguleerib apoptoosi tempot ja takistab nefroskleroosi ja neerupuudulikkuse progresseerumist.

Pohla lehed. Sisaldavad kuni 9% glükosiid arbutiini,lükopiini, hüdrokinooni; , ursool-, vein-, gallus-, kiina- ja ellaaghapet; tanniini, hüperosiidi. Neil on antimikroobne, põletikuvastane ja kokkutõmbav toime. Lehtedes sisalduvad fütontsiidid pärsivad kuldse stafülokoki arengut, tugevdavad kapillaare, neil on demineraliseeriv toime, tõstavad antibiootikumide efektiivsust, tugevdavad fagotsütoosi ja teisi organismi kaitsefunktsioone. Pohla lehed stimuleerivad üleliigse lämmastiku ja kusihapete väljutamist organismist koos uriiniga, nad stimuleerivad sapi eritust, neid kasutatakse tsüstiidi, neerukivide, podagra, pielonefriidi ravi toetuseks kui uriini väljutavat, desinfitseerivat, demineraliseerivat ja lämmastiku ainevahetust reguleerivat vahendit.  Pohla lehtede keedust kasutatakse nefropaatiate ja diabeedi puhul ja rasedatel, kui üldtoetavat vahendit.

Naatriumtsitraat. Muudab uriini pH leeliselisemaks kui on optimaalsed näitajad, aitab kaasa uraatide ja oksalaatide lahustumisele.

Rosmariin. Väga hea toniseeriv vahend. Avaldab soodsat toimet madala vererõhu korral. Temas sisalduvad eeterlikud õlid soodustavad rakumembraanide stabiliseerumist ning pidurdavad neerupuudulikkuse progresseerumist.

Hibiskus. Sisaldab suurt kogustorgaanilisi happeid ja polüfenoole. Parandab põletikulises piirkonnas mikrotsirkulatsiooni ja tugevdab veresooni. Pidurdab neeruhüpertensia arengut. Mõõdukas väljutav ja hüpotensiivne toime.

Põldosi. Sisaldab flavonoide, räni-, oblik-, õun-, askorbiin- ja akoniithapet; karotiini, , parkaineid ja tõrva. Tänu suurele bioloogilisele aktiivsusele on põldosjal hea põletikuvastane ja vere hüübimist soodustav toime.

Kibuvitsamarjad. Sisaldavad orgaanilisi happeid, sealhulgas sidrunhape, pektiine,  parkaineid ja värvaineid, makro- ja mikroelemente, B, P, K ja E vitamiine. Kibuvits suurendab organismi vastupanuvõimet nakkushaigustele,  soodustab kiiret taastumist nii vaimsest kui ka füüsilisest koormusest, tugevdab veresoonte seinu, kaitseb kuseteede limaskesti, aitab peavalu korral. Kibuvits pidurdab kusihappe sünteesi ja on efektiivne podagra puhul tekkivate uraatsete kivide korral.

Magneesium. Kuulub raku tuumade koostisse ja mängib tähtsat rolli südame veresoonkonna, lihaskonna ja närvisüsteemi töös. Magneesiumi füsioloogiline funktsioon on osaleda terves reas tähtsaimates fermentatiivsetes protsessides. Ta on üle 300 fermendi struktuurseks osiseks. Sellega on määratletud magneesiumi süsteemne mõju energeetilistele protsessidele kõikides organites ja kudedes, eelkõige aga energiat tarbivates nagu süda, närvisüsteem, lihased. Magneesium kaitseb südant, ning ta aitab taastuda rütmihäirete korral, isheemiatõve puhul, sealhulgas ka müokardi infarkt (magneesium parandab kahustatud piirkonna hapnikuga varustatust). Samaaegselt on tal veresooni lõõgastav toime ning ta soodustab arteriaalse vererõhu langust. Magneesiumit loetakse stressivastaseks mikroelemendiks, ta normaliseerib närvisüsteemi tööd pingeolukorras, depressioonide ning neurooside korral. Ta soodustab kolesterooli olekut kolloidses staadiumis, mis takistab tema ladestumist veresoonte seintele. Kuseteedes on magneesium kaltsiumi antagoniks, tõmmates seda välja kusi- ja oblikhappe sooladest ning muutes neid seeläbi paremini lahustuvateks, mis on eriti tähtis neerukivide korral.

Kasutamine:

• krooniline pielonefriit, tsüstiit
• neerukivid
• krooniline glomerulonefriit
• nefropotoos
• kuseteede arenguanomaaliad
• krooniline neerupuudulikkus
 
2 kapslit sisaldab:

C vitamiin - 10,8 mg, mis vastab 15% *
E vitamiin - 4,0 mg, mis vastab 40% *
arbutiin - 2,7 mg, mis vastab 33% *
magneesium - 120,6 mg, mis vastab 30% *
beeta karotiin - 1,4 mg, mis vastab 28% *
hesperidiini - 16 mg, mis vastab 16% *
dihüdrokvertsetiini - 4,0 mg, mis vastab 16% *
koensüüm  Q10 - 3,0 mg, mis vastab 10% *
* soovituslikust ööpäevasets vajadusest.

 ------------------------------------------------

PEPTIIDIDEST LÄHEMALT: 

No comments:

Post a Comment